Stråtag lægges i kvalitetsmaterialer

Skal der lægges nyt stråtag på huset, er JR Tæk ApS den rette til at udføre arbejdet. Et stråtag er et rigtig smukt og godt tag, når det udføres på den helt rigtige måde med gode materialer i høj kvalitet.

Kvalitetskontrol af tækkerør

Derfor bliver alle tækkerør jeg bruger nøje udvalgt til den enkelte opgave, der skal udføres, og der bliver altid foretaget en kvalitetskontrol af rørene, så du kan være helt sikker på, at du får et smukt nyt stråtag, der holder længst muligt.​​

Hvis du ønsker at se nærmere på mit tidligere arbejde med stråtag, så klik dig ind på vores galleri.

​Jeg kører ud til kunder i Ringe, Assens, Middelfart og på resten af Fyn.

Hvor længe holder stråtag?

Hvor lang tid et stråtag holder afhænger af flere ting, herunder i høj grad af, hvor gode materialerne er, og hvordan arbejdet udføres. Udføres arbejdet korrekt, og anvendes der kvalitetsmaterialer, kan du være helt sikker på, at dit nyt stråtag holder i de næste mange år, såfremt der bliver passet godt på det i løbet af årene.

Hvad koster et stråtag?

Kunne du tænke dig en pris på stråtag, eller har du nogle spørgsmål til mine arbejdsområder, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det gælder også, hvis du er i tvivl om, hvad der er muligt, og hvad der ikke er muligt. Du kan enten ringe til mig på telefon 29 88 02 83 eller skrive til e-mail info@jrtaek.dk

Tækkefirma med fokus på glade kunde

Vores mål som tækkefirma er altid at overlevere et stykke arbejde, som kunderne er glade for, og som vi kan være stolte af. Jeg udfører opgaver af enhver størrelse, så du skal ikke tøve med at kontakte mig. Jeg kører hovedsageligt ud som tækkemand på Fyn og i Sønderjylland.

TOP